Det är i år tolfte gången i ordningen för Företagssalongen som går av stapeln den 12 september på Stadshotellet i Karlstad. Företagssalongen är dagen då det värmländska näringslivet ses för mässa, möten och föreläsningar.

”Vi kan återigen tala om rekord. Det blir över 100 utställare och ett 30-tal föreläsningar under dagen. Extra spännande är att vi till hösten får in flera nationella aktiviteter, både när det gäller utställningen och föreläsandet”, säger Jacob Lund, huvudansvarig för Företagssalongen.

Xmentors seminarium på Företagssalongen

Xmentor Management deltar som föreläsare med ett seminarium på temat Förändringsledning. Seminariet hålls kl. 14:30 i lokal ”Emiren” på plan 4.

”Vi har träffat 65 värmländska chefer som delat med sig av tankar och kunskaper om ämnet. Detta har vi knutit an till våra egna erfarenheter och vår modell för förändringsledning vilket vi nu kommer att presentera för våra deltagare”, säger Peter Olsson, VD på Xmentor Management.

Kan du inte hålla dig till den 12:e september?

Då får du chansen till en sneakpeak redan i sommar! Företagssalongen och privatägda KN Radion startar under sommaren ett samarbete. Flera företagsledare som medverkar på Företagssalongen kommer att sommarprata och den 13:e augusti kl. 15:20 är det Xmentor Managements tur.

”Vi kommer att prata om Xmentor i allmänhet och förändringsledning i synnerhet”, säger Jennie Nordentjell, vice VD på Xmentor Management.

Målgruppen är företagsledare som står inför en förändring eller har utmaningar som man inte vet hur man ska komma vidare med. Varmt välkomna att lyssna på och mingla med oss!

För mer information om Företagssalongen och alla programpunkter, besök hemsidan.

Spelschema för alla ”Verksamheter i Värmland”