Nästa vecka deltar Xmentor Management på Kvalitetsmässan nere i Göteborg 11-13 november. Kvalitetsmässan är den självklara mötesplatsen för alla som arbetar med att utveckla de offentliga verksamheterna. Det gäller tjänstemän och förtroendevalda, men även företag och förebilder som bidrar till att Sveriges offentliga verksamheter i många avseenden är världsledande. Sedan starten 1989 har Kvalitetsmässan vuxit i omfattning och är numera Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. För oss på Xmentor Management är det givet att vara med!

Utbildning inom Förändringsledning

Vi på Xmentor Management har över 20 års erfarenhet av att framgångsrikt driva förändringsarbete. Vi genomför även utbildning i förändringsledning med fokus på metodik och ledningsprocess. Förändringsledning är verktyget som får organisationens vision, mål och strategi att bli verklighet. En förändringsledare behöver både planera och leda i förändring, förstå hur människor reagerar i förändring samt hantera det oväntade.

Står du i begrepp att initiera och / eller leda ett förändringsprojekt i din organisation?

Då är det oss du ska prata med. Kom förbi oss i monter B04:15 så berättar vi mer om hur vi hjälper dig bli Xpert på förändringsledning!

Ange kod: UtsKval19 så bjuder vi dig på entrén till Kvalitetsmässan på 490kr och du får gå in gratis, bra va?

Klicka dig vidare här för anmälan.

Du kan också läsa mer om vår utbildning inom Förändringsledning och se aktuella kurstillfällen här.