För tredje året i rad finns vi på plats i Uppsala och är med på konferensen och mötesplatsen Offentlig Chef. Vi finns med både com utställare och föreläsare.

Digitala Värmland

Inge Hansson berättar om kommunernas resa mot det Digitala Värmland. Utan ett framgångsrikt förändringsarbete hade aldrig nyttjandet av tjänsterna blivit tillräckligt omfattande och kommunerna hade inte uppnått önskad nivå av digitalisering. Detta förändringsarbete var anledningen till att kommunerna nådde stora effekter både i effektivisering och i ekonomisk besparing.

För dig som vill delta som besökare kan du använda rabattkoden ”Smart partner Xmentor Management AB” och få 1200 kr i rabatt.

Offentlig Chef

Offentlig Chef är mötesplatsen och konferensen för dig som är beslutsfattare och/eller har personalansvar inom det offentliga Sverige. Här utvecklas du inom ditt ledarskap. Tillsammans med sakkunniga talare träffar du potentiella leverantörer och knyter kontakter.

Det offentliga ledarskapet bortom idag

Med anledning av hur förändring sker i både ett långt och ett kort perspektiv finns det stora förväntningar.
Programmet har fokus på hur ledarskapet påverkas av förändringar och hur du som ledare kan förbereda dig och din organisation inför framtidens utmaningar.