Fullt hus

Den 15:e november drog Xmentor fullt hus när vi bjöd in till vårt årliga seminarium på temat förändringsledning. Drygt 100 gäster och kunder närvarade under en eftermiddag och kväll för att inspireras, roas och mingla på Clarion Collection Hotel Plaza i Karlstad.

 

”Rävspel eller samspel?”

Åsa Lundquist Coey, Sveriges första och enda komplexitetsdoktor, föreläste om hur vi samspelar mer och rävspelar mindre i arbetslivet. Hon framhävde vikten av att förstå vad vi faktiskt gör snarare än vad vi borde göra på en arbetsplats vilket skapade många samtal under kvällen kring makt och ideal i relationer.

 

 

”Människorna viktigast för en framgångsrik förändring”

”Förändring innehåller tre komponenter – teknik, verksamhetsprocesser och människor. I Xmentor Management har vi lång erfarenhet av att leda förändringar och vet att alla komponenterna måste hanteras för att lyckas. Vi vet också att det finns en komponent som är mer avgörande än de andra – nämligen människorna. Åsa gav våra gäster viktig, forskningsbaserad, fakta kring mänsklig interaktion som måste kunna hanteras för framgångsrik förändring.” säger Dan Andersson, VD Xmentor Management.

 

 

På scen: Ann Gräsberg!

Senare på kvällen tog Ann Gräsberg – barnmorskechefen som inte gillar att virka – plats på scenen. Det är uppenbart att kombinationen barnmorskechef och komiker ger otaliga ingångar till skämt och av skrattnivån i lokalen att döma så fick Anns suveräna humorstil högsta betyg.

 

TACK till alla som kom och gjorde vårt seminarium
till en sådan succé!

 

 

 

Foto: Anders Modin, Nordisk Form AB.