Som så många andra har vi på Xmentor fått ställa in och ställa om det senaste halvåret. Ett av områdena som påverkats är hur vi kommer i kontakt med nya potentiella konsulter. I tider när möjligheten att ses fysiskt kraftigt har reducerats var det självklart för oss att nappa på Ny i Värmlands digitala rekryteringsevent ”Expedition Värmland”.

Expedition Värmland fredag 6/11

Nu på fredag den 6 november bjuds närmare 40 ingenjörer in till att digitalt inspireras till att bo och leva i Värmland. Ny i Värmland är plattformen som syftar till att skapa förutsättningar för att få fler nya värmlänningar att vilja stanna i Värmland. På fredag blir det Värmlands-pepp från livesänd studio samtidigt som arbetsgivare och kandidater matchas ihop utifrån intresse och profil för att lära känna varandra närmare under kortare intervjuer. En unik möjlighet att knyta kontakter och få en insikt i vad Värmland har att erbjuda, utan att ens behöva åka hit!

Det bästa av två världar

För oss på Xmentor spelar det dessutom ingen roll om du väljer att stanna kvar i storstaden eller där du för tillfället bor – hos oss har du möjlighet att arbeta precis varifrån du vill. Som en del av Xmentor får du friheten och flexibiliteten som egenföretagare, i kombination med ett nätverk och det upparbetade strukturkapitalet som finns i ett befintligt bolag.

Tycker du att det låter intressant att arbeta som managementkonsult och kombinera det bästa av två världar men hann inte med att ansöka till eventet ovan? Kontakta oss så sätter vi upp ett förutsättningslöst möte och pratar mer om möjligheterna till samverkan framöver!