Konsult inom förändringsledning

Jag har över tio års erfarenhet från industrin där jag haft många olika roller och verkat inom områden som produktionsteknik, logistik samt kvalitet med bland annat verksamhetsutveckling och processoptimering. Detta i kombination med min högskoleingenjörsexamen inom ekonomi och produktionsteknik samt en masterexamen inom supply chain management från Chalmers tekniska högskola har gett mig en bra bild och förståelse för industrins olika funktioner och samverkan däremellan.

Jag trivs som bäst när jag får utlopp för mitt driv att vilja förändra och effektivisera, gärna i en central roll där jag får interagera med många nya människor. I mina tidigare befattningar, både som teamledare och förändringsledare, har jag drivit tvärfunktionella projekt med både interna och externa parter där kommunikation och struktur varit mina ledord för effektivitet och framgångsrikt samarbete. Att jobba med förändringsledning innebär för mig att samla kompetens, skapa samsyn kring ett framtida ”börläge” och framförallt att skapa en atmosfär som stimulerar till att nå det uppsatta målet och som håller teamet motiverat genom hela förändringsresan.

Fritiden spenderar jag allra helst tillsammans med min familj och vänner hemma på min mans föräldragård som vi precis flyttat hem till. Jag är en aktiv person som tycker mycket om att vara ute i naturen, antingen på landsvägscykeln, i löparspåren eller i svampskogen. Årets idrottsliga bedrift var att slå personbästa både på Vätternrundan och i Triathlon-sprint. Nu väntar nästa utmaning; Vasaloppet 2018.

Motto ”Life is like riding a bike, to keep your balance you must keep moving” Albert Einstein

Kontakt: 070-170 64 22, sofia.nordentjell@xmentor.se

Xmentor deltog på mässan Smarta Städer

Smarta städer är en branschöverskridande mötesplats med det senaste inom utvecklingen av framtidens smarta, uppkopplade och hållbara städer. Mässan gick av stapeln 29-30 november i Kistamässan. Vad är en Smart Stad? Begreppet Smarta Städer är nytt, så pass nytt att...