Välkommen till vårt

Seminarium om förändringsledning 2018

Xmentor bjuder in till en eftermiddag och kväll för att inspirera, roa och skapa samtal kring hur vi tar oss fram i ett ökande komplext organisationslandskap. Varmt välkomna!

Åsa Lundquist Coey, doktor (Ph.D) i Management & Complexity

Hur samspelar vi mer och rävspelar mindre i arbetslivet? Sveriges första och enda komplexitetsdoktor Åsa Lundquist Coey, skärskådar en hel del ”myter” om ledarskap och utveckling, hur vi kan minska på spänning och hålla varandra långtidsfriska. Hon fokuserar på att förstå vad vi faktiskt gör snarare än vad vi borde göra på en arbetsplats och på vad som får oss att vilja och kunna ta oss vidare i det gemensamma arbetet.

© Foto: Mikael Sjöberg

Ann Gräsberg, ”Barnmorskechefen som inte gillar att virka”

Under kvällen får vi även ta del av barnmorskechefen och komikern Ann Gräsberg. Denna absurda kombination av yrken ger Ann ofantliga ingångar till skämt och det har landat i en suverän och härlig humorstil som har uppskattats av publiken. Ann anser att man behöver humor i ledarskapet för att nå ut till alla och just därför måste man våga bjuda på sig själv.

© Foto: Emelie Larsson

Program

16:30 Bubbel och mingel
17:00 Xmentor önskar välkommen
17:30 ”Leda i komplexitet – samspel och rävspel på jobbet” – Åsa Lundquist Coey
19:00 Buffé och förfriskningar
20:00 ”Barnmorskechefen som inte gillar att virka” – Ann Gräsberg
 

När och var

Torsdagen den 15:e november 2018 på Hotell Plaza, Västra Torggatan 2 i Karlstad.
 

Kostnad

Seminariet är kostnadsfritt men för de som arbetar inom offentlig sektor finns möjlighet att få seminariet fakturerat till en kostnad av 700 kr ex.moms (med hänvisning till regelverket för mutor och bestickning). Detta kommer oavkortat att gå till våra biståndsprojekt i Sri Lanka. Om ni önskar detta alternativ, vänligen ange faktureringsadress vid anmälan.
 

Lagring av uppgifter

I samband med anmälan till vårt seminarium godkänner du att kontaktuppgifter om dig sparas hos Xmentor Management AB i syfte att skicka ut information kring detta event.

Under seminariet kommer det att finnas en fotograf som dokumenterar kvällen i bilder. Om du önskar att ej vara med på några bilder samt för övriga frågor kring detta, vänligen kontakta Jennie.Nordentjell@xmentor.se eller använd formuläret till höger.