Välkommen till seminarium med fokus på informationssäkerhet, NIS- och CER-direktiven

Välkommen till seminarium med fokus på

informationssäkerhet,

NIS- och CER-direktiven

VÄLKOMMEN TILL SEMINARIUM

med fokus  på informationssäkerhet, NIS- och CER-direktiven

Program

16:00 Seminariet startar!
16:05 Hanna Linderstål ”Hur vi skapar motståndskraft och resilienta organisationer”
16:50 Paus
17:00 Peter Olsson ”Robust styrning i orolig tid
17:20 PJ Andersson ”Anpassningsbarhet till komplexa krav
17:50 Diskussion och frågestund
18.00 Avslut och sedan mingel!
För de som deltar på plats:
18.00 Mingel med bubbel
18:30 Buffé
x
x
Vill du veta mer om ämnet eller är nyfiken på oss på Xmentor Management? Tveka inte att kontakta oss! Peter Olsson VD, 070-6562750 eller vår VD-assistent Louise Bylin, 076-8998869
Besök vår hemsida: https://www.xmentor.se/

Scrolla ner för att läsa mer om våra föreläsare!

Hanna Linderstål

Säkerhetsexpert samt VD och grundare av Earhart Business Protection Agent

Hanna har över 25 års erfarenhet av säkerhetsbranschen och är idag en uppskattad föreläsare och utbildare där hon föreläst för alltifrån underrättelsetjänster till universitet och företag. Hennes internationella nätverk av specialister ger ett ständigt kunskapsutbyte och aktuell omvärldsspaning där fokus ligger på morgondagens hotbilder och dagens utmaningar. Hanna kommer prata om hur ni bygger motståndskraft och en resilient organisation baserat på NIS2 och CER samt hur AI är ett faktum som måste hanteras.

 

PJ Andersson

Biträdande operativ chef på Ecodatacenter

PJ har varit med sedan driftstart för EcoDataCenter i Falun år 2019. Därefter har han varit med om en fantastiskt resa och har lyckats attrahera riskkapital i en bransch med snabb förändring för att möta ett omättligt behov av beräkningskapacitet och analys. Vi kommer få ta del av hans syn på det ökade trycket på säkerhet samt hur EcoDataCenter har hanterat kraven från olika branscher.

 

Peter Olsson

Förändringsledare samt VD på Xmentor Management

Peter har lång erfarenhet av tjänsteutformning inom IT-drift utöver sina leveranser av att bygga robusta ledningssystem för komplexa verksamheter. Under seminariet kommer han dela med sig av sina erfarenheter baserat på hur hans kunder inom både privat och offentlig sektor hanterar informationssäkerhetsfrågor som drivs av GDPR, NIS- och CER-direktiven.

 

Vill du veta mer om ämnet eller är nyfiken på oss på Xmentor Management? Tveka inte att kontakta oss! Peter Olsson, 070-6562750 eller vår VD-assistent Louise Bylin, 076-8998869

Besök vår hemsida: https://www.xmentor.se/