Konsult inom förändringsledning

Jag är utbildad civilingenjör inom industriell ekonomi med inriktning maskinteknik. Under min studietid grundade jag ett studentdrivet konsultföretag med flera verksamma studenter som har gett mig värdefulla erfarenheter. Examensarbetet resulterade i ytterligare ett företag där jag jobbade som projektledare inom produktutveckling. Jag har även erfarenheter från att ha jobbat som affärsutvecklare.

Att driva en startup har för mig inneburit att man ofta behöver anpassa sig till nya förhållanden och förändra i syfte att forma sin verksamhet och tillgodose behov. Det är erfarenheter som jag har med mig i min roll som konsult inom förändringsledning, eftersom förändring för mig handlar om just anpassning och utveckling. Att behöva göra förändringar inom organisationer känns som ett naturligt följd i en snabbföränderlig värld. Jag drivs av att få identifiera problem och behov samt att hitta en gemensam bild av vad man vill uppnå för att tillsammans arbeta fram värdeskapande lösningar. Från min idrottsbakgrund har jag med mig betydelsen av att kämpa för att nå uppsatta mål. Det gör att jag inspireras av skälet till förändring, eftersom jag relaterar det till en ambition och en vilja att bli bättre.

Min fritid tycker jag om att spendera med min familj och vänner. Jag ägnar mig också gärna åt träning, fiske, att se olika sportevenemang eller bara koppla av i sommarstugan.

Motto: ”Allting är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.”

Kontakt: 0703-93 86 86, per.kilman@xmentor.se