Konsult inom organisation och ledning

Jag har arbetat med ledaruppgifter i över 25 år och har lett organisationer med allt från en handfull till över ett hundratal medarbetare. I mitt arbete som chef inom både den offentliga och privata sektorn har jag verkat i ledningsgrupper på alla nivåer. Jag har lett förändringsarbete inom flera olika organisationer och har på så sätt fått nyttiga erfarenheter av såväl med- som motgångar.

Jag har en reservofficersexamen, en Fil Kand i litteraturvetenskap från Stockholms universitet samt en MBA – Master of Business Administration – från Henley MC, England. För närvarande arbetar jag med en avhandling i ämnet Organizational Leadership inom ramen för min doktorandutbildning vid University of Phoenix.

Jag erbjuder tjänster inom verksamhets- och organisationsutveckling. Vidare erbjuder jag strategiska konsulttjänster inom ledarskapsområdet, till exempel chef att hyra och mentor/coach till chefer. Jag passar också som stöd till chefer och ledningsgrupper vid organisationsförändringar.

Motto: ”Trägen vinner.”

Kontakt: 0703-73 66 59, jonas.stromback@xmentor.se

Xmentor sommarpratar i KN Radio

Det är i år tolfte gången i ordningen för Företagssalongen som går av stapeln den 12 september på Stadshotellet i Karlstad. Företagssalongen är dagen då det värmländska näringslivet ses för mässa, möten och föreläsningar. ”Vi kan återigen tala om rekord. Det blir över...

Vågar du ta beslut?

Att fatta beslut är en chefs viktigaste uppgift och upplevs som svårt av många. Beslut påverkar inte bara företagets överlevnad utan medför också starka reaktioner från medarbetare. Vad innebär det att ta olika typer av beslut och hur kan man hantera dem? Som chef...