Konsult inom projektledning, organisationsutveckling och ledarskap

Jag har mer än 20 års erfarenhet som chef och ledare. Bland annat från Försvarsmakten, men även från olika branscher som sjukvård, tillverkningsindustri, underhåll och service. Där har jag arbetat som förändringsledare, främst som miljö- och kvalitetschef och IT-chef.
I dessa roller har jag haft förmånen att fördjupa mig i de olika områden som för tillfället har behövt utvecklas. Ett förändringsarbete som i huvudsak har drivits i projektform. En röd tråd har alltid varit verksamhetsnytta, enkelhet och ledarskap.

Jag är verksam som chef i organisationer som har tillfälligt behov av ledning, både i ordinarie organisation och som projektledare.

Motto: ”Galenskap: att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat.”

Kontakt: 0725-71 64 19, johan.lindahl@xmentor.se

Xmentor sommarpratar i KN Radio

Det är i år tolfte gången i ordningen för Företagssalongen som går av stapeln den 12 september på Stadshotellet i Karlstad. Företagssalongen är dagen då det värmländska näringslivet ses för mässa, möten och föreläsningar. ”Vi kan återigen tala om rekord. Det blir över...

Vågar du ta beslut?

Att fatta beslut är en chefs viktigaste uppgift och upplevs som svårt av många. Beslut påverkar inte bara företagets överlevnad utan medför också starka reaktioner från medarbetare. Vad innebär det att ta olika typer av beslut och hur kan man hantera dem? Som chef...