Managementkonsult och interimschef

Jag har arbetat inom IT-branschen i 30 år och har lång och bred erfarenhet inom olika delar av IT. I början med mer fokus på systemutveckling och de senaste 15 åren med mer inriktning mot management, förändringsledning, projektledning och olika typer av utvecklingsprojekt.

Jag har arbetat som konsult i flera år och genomfört ett flertal uppdrag inom chefskap, förändringsledning och projektledning. Jag har varit chef i olika befattningar de senaste 25 åren och har stor erfarenhet av att arbeta med komplexa organisationer och med många intressenter.

Jag brinner för digitalisering och den effekt det kan få både på en verksamhets interna arbete och i interaktion med kunder. Arbetet har exempelvis varit att leda och bistå verksamheter i processkartläggning och skapa nya processer samt leda utvecklingsarbetet.

Jag är certifierad och har arbetat med ett flertal olika projektmodeller som t ex PROPS och med förvaltningsmodellen pm3 sedan 2007. Han har arbetat med ITIL sedan 2006 och är certifierad i version 3.

Motto: ”Ångra inte det du gjort utan bara det du inte gjort!”

Kontakt: 0707-61 55 05, inge.hansson@xmentor.se

Hipp hipp HURRA för Xmentor 20 år!

Hipp hipp HURRA för Xmentor 20 år!

Den 17:e oktober drog Xmentor fullt hus när vi bjöd in till vårt årliga seminarium på temat förändringsledning. I år firar Xmentor dessutom 20 år och drygt 130 kunder, affärskontakter och andra hangarounds närvarade under en eftermiddag och kväll för att fira,...