Managementkonsult och interimschef

Jag har arbetat inom IT-branschen i 30 år och har lång och bred erfarenhet inom olika delar av IT. I början med mer fokus på systemutveckling och de senaste 15 åren med mer inriktning mot management, förändringsledning, projektledning och olika typer av utvecklingsprojekt.

Jag har arbetat som konsult i flera år och genomfört ett flertal uppdrag inom chefskap, förändringsledning och projektledning. Jag har varit chef i olika befattningar de senaste 25 åren och har stor erfarenhet av att arbeta med komplexa organisationer och med många intressenter.

Jag brinner för digitalisering och den effekt det kan få både på en verksamhets interna arbete och i interaktion med kunder. Arbetet har exempelvis varit att leda och bistå verksamheter i processkartläggning och skapa nya processer samt leda utvecklingsarbetet.

Jag är certifierad och har arbetat med ett flertal olika projektmodeller som t ex PROPS och med förvaltningsmodellen pm3 sedan 2007. Han har arbetat med ITIL sedan 2006 och är certifierad i version 3.

Motto: ”Ångra inte det du gjort utan bara det du inte gjort!”

Kontakt: 0707-61 55 05, inge.hansson@xmentor.se

Xmentor sommarpratar i KN Radio

Det är i år tolfte gången i ordningen för Företagssalongen som går av stapeln den 12 september på Stadshotellet i Karlstad. Företagssalongen är dagen då det värmländska näringslivet ses för mässa, möten och föreläsningar. ”Vi kan återigen tala om rekord. Det blir över...

Vågar du ta beslut?

Att fatta beslut är en chefs viktigaste uppgift och upplevs som svårt av många. Beslut påverkar inte bara företagets överlevnad utan medför också starka reaktioner från medarbetare. Vad innebär det att ta olika typer av beslut och hur kan man hantera dem? Som chef...