Den 15 mars går årets 100° Karlstad av stapeln på Karlstad CCC. 100° Karlstad är ett av Värmlands största näringslivsevenemang med ca. 1000 besökare och hålls i år för femte året i rad.

”Framtidens attraktiva arbetsplats”

Temat är framtidens kompetensförsörjning och attraktivitet och målgruppen är näringslivet i Värmland. Xmentor har varit med som samarbetspartner på 100° Karlstad i många år och ser det som självklart att vara med även i år ta del av denna kreativa arena för nya idéer, erfarenhetsutbyten och affärsmöjligheter. Temat ”Framtidens attraktiva arbetsplats” kunde inte vara mer aktuellt och att attrahera, behålla och utveckla medarbetarna är en av de mest avgörande utmaningarna för en framgångsrik verksamhet.

Kunskap, inspiration och nätverkande

Vi på Xmentor ser en enorm möjlighet i att få kunskap och inspiration kring just detta och ser mycket fram emot att nätverka och skapa nya affärskontakter under detta event – vi ses väl?  

Mer information om programmet hittar ni på 100° Karlstads hemsida.

Tips! Läs gärna vårt inslag om ”Gig-ekonomi – hur hittar vi rätt kompetens i den nya, flexibla arbetsmarknaden?” som ligger uppe både på 100° Karlstad samt vår egen hemsida.