I slutet av januari deltar Xmentor på mässan Offentlig Chef i Sundsvall. Offentlig Chef är mötesplatsen och konferensen för dig som är beslutsfattare och/eller har personalansvar inom det offentliga Sverige. Här utvecklas du inom ditt ledarskap tillsammans med sakkunniga talare, träffar potentiella leverantörer och knyter kontakter med nya och gamla branschkollegor.

Utbildning inom Förändringsledning

Vi på Xmentor Management har över 20 års erfarenhet av att framgångsrikt driva förändringsarbete. Vi genomför även utbildning i förändringsledning med fokus på metodik och ledningsprocess. Förändringsledning är verktyget som får organisationens vision, mål och strategi att bli verklighet. En förändringsledare behöver både planera och leda i förändring, förstå hur människor reagerar i förändring samt hantera det oväntade. Kom förbi oss i vår monter så berättar vi mer om hur vi hjälper dig bli Xpert på förändringsledning! Läs mer om vår utbildning här.

Lyckad digitalisering kräver förändring!

Utöver att vi har en monter på mässan kommer även Xmentors VD Peter Olsson och Förändringsledaren Inge Hansson hålla i en av programpunkterna på temat ”Lyckad digitalisering kräver förändring!” Det är många verksamheter som infört både digitala tjänster och automatisering. En utmaning är att nå önskad effekt och nytta med sin investering. Ofta inför man ny teknik men verksamheten arbetar på som förut. Under seminariet får deltagarna ta del av en modell för att förändra arbetssätt och processer så man får ut maximalt av införd ny teknik. Vil du få god insikt i tillvägagångssätt, utmaningar och risker för ett lyckat förändringsarbete, då är det oss du ska komma och lyssna på.

Här hittar du mer information om mässan, konferensprogram m.m.

Och du, vill du ha en plats till konferensprogrammet, hör av dig till oss!