Konsult inom förändringsledning

Jag har lång erfarenhet inom produktledning, projektledning samt förändringsarbete främst inom arbetsprocesser och olika typer av stödsystem. Jag brinner för att analysera en kunds behov av förändring och tillsammans med kunden verka fram en optimal lösning. Här har jag stor erfarenhet av att driva hela kedjan av en förändringsprocess.

Hela kedjan måste nämligen fungera när ett nytt stödsystem ska på plats. Funktionaliteteten måste anpassas till verksamhetens behov, och personerna som ska arbeta med det nya stödsystemet måste vara motiverade, informerade och redo för den nya processen.  Att driva stora och små utbildningsprojekt är intressant; det är stimulerande att se en grupp av individer växa in i en ny roll och förbereda dem för nya arbetsuppgifter.

På fritiden är jag idrottsledare för barn och ungdomar där jag får chans att se hur de utvecklas till bättre idrottsmän och idrottskvinnor. I övrigt ägnas fritiden mycket åt familjen, huset i Karlstad och sommarstugan i Östergötland. Jag är även aktiv inom olika bostadsstyrelser, som fibernät, samt trivselaktiviteter.

Motto: Förändring är normaltillståndet, Det mesta går att förbättra men förändringen måste motiveras och genomföras effektivt. Se framåt och agera innan du växer fast!

Kontakt: 0705 – 53 32 26, hakan.anderskar@xmentor.se

Xmentor sommarpratar i KN Radio

Det är i år tolfte gången i ordningen för Företagssalongen som går av stapeln den 12 september på Stadshotellet i Karlstad. Företagssalongen är dagen då det värmländska näringslivet ses för mässa, möten och föreläsningar. ”Vi kan återigen tala om rekord. Det blir över...

Vågar du ta beslut?

Att fatta beslut är en chefs viktigaste uppgift och upplevs som svårt av många. Beslut påverkar inte bara företagets överlevnad utan medför också starka reaktioner från medarbetare. Vad innebär det att ta olika typer av beslut och hur kan man hantera dem? Som chef...