Konsult inom förändringsledning

Jag har lång erfarenhet inom produktledning, projektledning samt förändringsarbete främst inom arbetsprocesser och olika typer av stödsystem. Jag brinner för att analysera en kunds behov av förändring och tillsammans med kunden verka fram en optimal lösning. Här har jag stor erfarenhet av att driva hela kedjan av en förändringsprocess.

Hela kedjan måste nämligen fungera när ett nytt stödsystem ska på plats. Funktionaliteteten måste anpassas till verksamhetens behov, och personerna som ska arbeta med det nya stödsystemet måste vara motiverade, informerade och redo för den nya processen.  Att driva stora och små utbildningsprojekt är intressant; det är stimulerande att se en grupp av individer växa in i en ny roll och förbereda dem för nya arbetsuppgifter.

På fritiden är jag idrottsledare för barn och ungdomar där jag får chans att se hur de utvecklas till bättre idrottsmän och idrottskvinnor. I övrigt ägnas fritiden mycket åt familjen, huset i Karlstad och sommarstugan i Östergötland. Jag är även aktiv inom olika bostadsstyrelser, som fibernät, samt trivselaktiviteter.

Motto: Förändring är normaltillståndet, Det mesta går att förbättra men förändringen måste motiveras och genomföras effektivt. Se framåt och agera innan du växer fast!

Kontakt: 0705 – 53 32 26, hakan.anderskar@xmentor.se

Hipp hipp HURRA för Xmentor 20 år!

Hipp hipp HURRA för Xmentor 20 år!

Den 17:e oktober drog Xmentor fullt hus när vi bjöd in till vårt årliga seminarium på temat förändringsledning. I år firar Xmentor dessutom 20 år och drygt 130 kunder, affärskontakter och andra hangarounds närvarade under en eftermiddag och kväll för att fira,...