Marknadsassistent

Jag är Xmentors spindeln i nätet och detta i rollen som marknadsassistent.
Jag har arbetat på Xmentor sen 2008 och har en bakgrund som arbetsledare, säljare och egenföretagare. Jag ansvarar för Xmentors interna och externa kommunikation, marknadsföring, sociala media, webb och allt grafiskt material som lämnar oss. Jag planerar alla våra konferenser, event och mässor samtidigt som jag har ansvar för våra kontor i Karlstad och Stockholm.
Jag har även konsultat som projektassistent i ett flertal av våra uppdrag.
Att ha ett arbete fyllt av möten med människor, olika utmanande projekt och en vardag som nästan aldrig är den andra lik är det som jag gillar mest med mitt arbete på Xmentor.

Efter att nyligen ha pausat både mitt häst- och motorcykelintresse till fördel för tre fantastiska barn så har fotografering blivit ett stort intresse. Detta föddes i samband med mina söner och min dotter och då är det främst porträtt som fotas.
I min roll på Xmentor så har jag förmånen att nyttja detta intresse och jag arbetar för fullt för att lyfta vårt bildmaterial både externt och internt.

Motto: ”En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor.”

Kontakt: 0706-21 61 63, emma.balderud@xmentor.se

Xmentor är certifierade för ISO 27001

Vi kan med stolthet meddela att Xmentor ligger i framkant och är numera certifierade för ISO 27001, Informationssäkerhet . Xmentor är sen tidigare certifierade för kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001. För att säkerställa att vi lever upp till våra kunders,...

Nya podavsnitt ute nu

Lagom till helgen har vi släppt två nya kapitel av vår bok "18 tankar om motionscyklar - en bok om förändringsledning". Dessa kapitel är skrivna av Anders Gräsberg och Lars-Olov Ersson. [podbean...