Marknadsassistent

Jag är Xmentors spindeln i nätet och detta i rollen som marknadsassistent.
Jag har arbetat på Xmentor sen 2008 och har en bakgrund som arbetsledare, säljare och egenföretagare. Jag ansvarar för Xmentors interna och externa kommunikation, marknadsföring, sociala media, webb och allt grafiskt material som lämnar oss. Jag planerar alla våra konferenser, event och mässor samtidigt som jag har ansvar för våra kontor i Karlstad och Stockholm.
Jag har även konsultat som projektassistent i ett flertal av våra uppdrag.
Att ha ett arbete fyllt av möten med människor, olika utmanande projekt och en vardag som nästan aldrig är den andra lik är det som jag gillar mest med mitt arbete på Xmentor.

Efter att nyligen ha pausat både mitt häst- och motorcykelintresse till fördel för tre fantastiska barn så har fotografering blivit ett stort intresse. Detta föddes i samband med mina söner och min dotter och då är det främst porträtt som fotas.
I min roll på Xmentor så har jag förmånen att nyttja detta intresse och jag arbetar för fullt för att lyfta vårt bildmaterial både externt och internt.

Motto: ”En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor.”

Kontakt: 0706-21 61 63, emma.balderud@xmentor.se

Välkommen Jennie – Ny konsult hos oss

Vi har det stora nöjet att välkomna Jennie Nordentjell som ny konsult hos oss. Jennie har bott i Göteborg och arbetat på Volvo i många år men har valt att flytta hem till Karlstad igen. Det är riktigt kul att Jennie nu kliver in som konsult hos oss. Mer om Jennie kan...

Välkommen till vår nya hemsida

Det känns kul att äntligen presentera vår nya hemsida. Vårt nya ansikte utåt. Hemsidan har fått sig en ny modern design och vi har tillsammans arbetat fram nya texter och artiklar som ännu bättre beskriver vår verksamhet. Vi hoppas du känner att du kommer till en...