Marknadsassistent

Jag är Xmentors spindeln i nätet och detta i rollen som marknadsassistent.
Jag har arbetat på Xmentor sen 2008 och har en bakgrund som arbetsledare, säljare och egenföretagare. Jag ansvarar för Xmentors interna och externa kommunikation, marknadsföring, sociala media, webb och allt grafiskt material som lämnar oss. Jag planerar alla våra konferenser, event och mässor samtidigt som jag har ansvar för våra kontor i Karlstad och Stockholm.
Jag har även konsultat som projektassistent i ett flertal av våra uppdrag.
Att ha ett arbete fyllt av möten med människor, olika utmanande projekt och en vardag som nästan aldrig är den andra lik är det som jag gillar mest med mitt arbete på Xmentor.

Efter att nyligen ha pausat både mitt häst- och motorcykelintresse till fördel för tre fantastiska barn så har fotografering blivit ett stort intresse. Detta föddes i samband med mina söner och min dotter och då är det främst porträtt som fotas.
I min roll på Xmentor så har jag förmånen att nyttja detta intresse och jag arbetar för fullt för att lyfta vårt bildmaterial både externt och internt.

Motto: ”En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor.”

Kontakt: 0706-21 61 63, emma.balderud@xmentor.se

Ny konsult hos oss

Vi har det stora nöjet att välkomna Sofia Nordentjell till oss på Xmentor. Sofia kommer senast från Volvo Car Group i Göteborg. Hos Xmentor har Sofia bytt personbilar mot borriggar och har påbörjat ett uppdrag som teamledare inom kvalitet hos vår kund Atlas Copco i...

Vi ses på Digigov 5-6 december

Nu ska vi göra Sverige smartare På måndag packar vi våra montergrejer och åker till Kista för att ställa ut på DigiGov den 5-6 december. Besök vår monter E:08 och låt oss berätta hur du lyckas med digitalisering. DigiGov arrangeras av SKL i samarbete med Regeringen...