Carl Romlin

Konsult inom projektledning

Med en bakgrund som Civilingenjör inom Industriell Ekonomi, fem års ledarerfarenhet och en karriär som elitidrottare har jag lärt mig den hårda vägen hur man lyckas med att arbeta långsiktigt och våga sätta utmanande mål. Att utveckla team och ge förutsättningar för individens drivkrafter är viktigt för mig. Jag fokuserar på att identifiera och skapa en samsyn kring vad som är värdeskapande för verksamheten för att generera drivkraft till förändring.

Jag har tidigare drivit upp ett startupföretag, tillsammans med en kompanjon, inom bioenergisektorn. Den erfarenheten har främst utvecklat en långsiktig strategisk förmåga och att genomdriva projekt. Från initial analys, till finansiering och etablering i verksamheten med tydliga rapporteringsstrukturer. En viktig del i mitt arbetssätt är uppbyggnad av strukturkapital för fortsatt utveckling och nyttjande. Utöver rollen som projektledare har jag specifik erfarenhet inom bland annat, due diligence, processer för offentlig finansiering, IPR, produktbolagsstrategi, processanalys samt juridik.

På fritiden vill jag umgås med familjen och vänner. När jag får välja gör jag det helst kring en god middag eller i samband med fysisk aktivitet.

Motto: There is no ”I” in team.  

Kontakt: 0730 – 85 93 60,  carl.romlin@xmentor.se

Nya ramavtal för 2022 – Region Värmland

Nya ramavtal för 2022 – Region Värmland

Ett nytt år med nya möjligheter och därför vill vi stolt dela med oss av det senaste tillskottet av vunna ramavtal, denna gång mot Region Värmland för konsulttjänster inom Analys och processtjänster samt IT och kommunikation! Region Värmland bildades den 1 januari...