Carin Forslind

Carin Forslind

Konsult inom ledningsfrågor, organisation och förvaltning

Jag har arbetat i medelstora och stora företag i olika ledande befattningar både inom privat och offentlig sektor i över 20 år. Detta inom samhällsbyggnad med inriktning järnväg.

Min grund är Eldriftingenjör och jag har arbetat med komplexa sammansatta tekniska system. Kombinationen och förståelsen av vad som ger effekt i förvaltning, mulitdiciplinära projekt, arbetet i linjen och ledningsgrupper har gett mig en holistisk syn.

Mitt fokus är människan i samspel med teknik. Det är människan som genomför förändringar och belyser gärna att medarbetarna också är en förvaltning att ta väl hand om, ett mycket värdefullt humankapital.

För att lyckas ser jag nycklar i kvaliteten på kulturen och kommunikation. Det finns ett ordspråk som lyder: ”kultur äter vilken strategi som helst till frukost”, vilket jag tycker stämmer.

Jag balanserar upp livet och får extra energi av min familj och vänner, styrketräning, musik, padel och närheten till naturen.

Motto: ”Det är viljan till vilja, som ger skillnaden”.

Kontakt: 0732-528 271, carin.forslind@xmentor.se

Det går bra nu! – Ecodatacenter

Det går bra nu! – Ecodatacenter

När det går bra för våra kunder blir vi på Xmentor Management extra glada! Under denna vecka publicerade ComputerSweden en artikel om vår kund Ecodatacenter. De utökar nu deras datacenter i Falun i både storlek och kapaicitet och gör datacentret till ett av de största...