Välkommen till ett seminarium om

Förändringsledning

Misstag är inte misslyckanden, misstag är lärdomar. Det säger Micco Grönholm, ansvarig för utvecklings- och strategifrågor under den minst sagt ansvarsfyllda titeln Head of Future i Helsingborgs stad.

Xmentor Management bjuder in dig till en eftermiddag där vi lyfter upp misstag som utvecklingens och förändringens vän. Hör Micco Grönholm tillsammans med Xmentor Managements Ingvar Gräsberg och Jonas Strömbäck samtala kring hur vi skapar en kultur som ser misstag som lärande samt vad man kan göra för att identifiera och korrigera misstag i tid.

Program

16.00 Välkommen, mingel och registrering
16.30 Micco Grönholm föreläser
17.30 Paus med tilltugg
18.00 Ingvar Gräsberg och Jonas Strömbäck
18.30 Paneldebatt
19.00 Vi rundar av med en buffé

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmäl dig här
Med hänsyn till regelverket för mutor och bestickning vill vi att du som är offentligt anställd vid anmälan bockar i rutan för fakturering samt anger faktureringsadress. Avgiften är 700 kr ex. moms inklusive buffémat.
Fakturaadress för offentligt anställda

På scen

Micco Grönholm är varumärkesutvecklare och förändringsledare. I 25 år har han hjälpt företag och organisationer, både i Sverige och utomlands, att hitta ett sant syfte, en inspirerande vision, ett särskiljande kunderbjudande och en magisk attraktionskraft.

Ingvar Gräsberg är ägare och konsult inom förändringsledning på Xmentor Management och talare under kvällens seminarie. Läs mer om Ingvar här.

Jonas Strömbäck är konsult inom förändringsledning på Xmentor Management och talare under kvällens seminarie. Läs mer om Jonas här.

Catharina Holm är konsult inom förändringsledning på Xmentor Management och kvällen moderator. Läs mer och Catharina här.