Alma Bareisyte

Konsult inom projektledning

Med bakgrund som maskiningenjör inkl masterexamen i projektledning har jag i snart 20 år arbetat som teknikkonsult med projektledning, utveckling samt projekteringsledning inom en rad olika branscher mot både privata och offentliga aktörer. Jag är van att snabbt sätta mig in i detaljer och tekniken för att sedan växla till en övergripande och strategisk planering och beslutsfattande. Mina projekt omfattar allt från utredningar, förstudier till komplexa multidisciplinära genomförandeprojekt. Jag har även gedigen erfarenhet av internationella projekt där utmaningarna, och därmed möjligheterna, har innefattat allt från arbete inom flera tidszoner, olika sätt att kommunicera, helt skilda hierarkiska strukturer och kulturella differenser.

Mitt sätt att leda kännetecknas av struktur med fokus på tydlighet och kommunikation. När organisationen och medarbetare vet vad som gäller och vad som förväntas av dem, så skapas en trygghet, målmedvetenhet och samförstånd, vilket leder till effektivt, inkluderande och glädjefyllt arbete. Och det i sin tur är en avgörande faktor till framgångsrika projekt, välmående organisationer och långsiktiga relationer!

Min största drivkraft är att se människor runtomkring mig växa och utvecklas. Jag har haft förmånen att vara coach, mentor och ledningsstöd och har på nära håll följt en stundtals utmanande resa mot positiv förändring och utveckling.

På fritiden laddar jag batterierna med familjen och skidåkning i fjället. På sommaren blir det en del löpning i skogen bakom knuten. Mina andra stora intressen är sång och teater som ska helst kombineras i en musikalproduktion.  

Motto: “There are some things you can only learn in a storm!”

Kontakt: 0702-33 55 77, alma.bareisyte@xmentor.se

Nya ramavtal för 2022 – Region Värmland

Nya ramavtal för 2022 – Region Värmland

Ett nytt år med nya möjligheter och därför vill vi stolt dela med oss av det senaste tillskottet av vunna ramavtal, denna gång mot Region Värmland för konsulttjänster inom Analys och processtjänster samt IT och kommunikation! Region Värmland bildades den 1 januari...